joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții ale polițiștilor de la ,,Economic” într-un dosar penal de abuz în serviciu privind achiziții publice

Percheziții ale polițiștilor de la ,,Economic într-un dosar penal de abuz în serviciu privind achiziții publice.
În data de 17.08.2017, în carul activităților efectuate într-un dosar penal aflat în lucru la I.P.J. Dolj – Servicul de Investigare a Criminalității Economice, ofițeri din cadrul Serviciului au efectuat 7 percheziții domiciliare în localitățile Craiova, Malu Mare, Cârcea, Filiași și Băilești din județul Dolj, Pantelimon , jud. Ilfov și Drăganesti –Olt, județul Olt la locuințele unor persoane suspecte de comiterea mai multor infracțiuni de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, înșelăciune și infracțiuni de fals.
Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit că, în perioada 2009-2012 au fost încheiate contracte de achiziții publice direcet de servicii, produse, și lucrări cu mai multe societăți și au fost acceptate la plată facturi reprezentând achițutii de bunuri și materiale, lucrări de pietruși reabilitare drumuri, lucrări de amenajat și dotare părculeț comunal, bunurile fiind achiziționate la prețuri supraevaluate și , de asemenea, lucrările au fost supraeveluate sau nu au fost executate în realitate.
Mai multe persoane au fost chemate la audieri, acestea fiind și la această oră în desfășurare, la finalizarea acestora urmând a fi propuse măsurile legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.
IPJ Dolj

Politica