vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IDP Gorj caută angajați pentru podul de la Turcinești

Sursă foto: pandurul.ro

Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj va angaja, în perioada următoare, 27 de persoane, ca urmare a unei hotărâri luate în Adunarea Generală a Asociaților, la finele săptămânii trecute, informează pandurul.ro.

În şedinţa AGA de joi, 10 august, s-a aprobat suplimentarea organigramei cu 27 de posturi, din care 25 muncitori şi două posturi şefi de echipă. Contractele de muncă vor fi pe perioadă determinată, pe perioada lucrărilor de la podul de peste Jiu. Au nevoie de dulgheri, de fierari-betonişti şi muncitori necalificaţi”, a declarat Ninel Muja, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, pentru sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prioritate ar urma să aibă cei care au fost disponibilizați la începutul anului, atunci când de la IDP Gorj au plecat circa o sută de angajați.

Reamintim că podul de la Turcinești s-a rupt în luna aprilie, după ce un pilon de susținere s-a înclinat, sub efectul apelor Jiului. Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj a obținut contractul pentru consolidarea acestui pod. Valoarea contractului este de nouă milioane de lei, sumă provenită de la Guvernul României, din fondul de intervenție. Lucrările au început în prima parte a lunii iulie, iar IDP Gorj are la dispoziție patru luni pentru a încheia consolidarea.

Politica