vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupa Craiovei, la cea de-a 11-a ediție: „Ne dorim să cristalizăm lotul pentru sezonul viitor”

FOTO Bogdan Burcea vrea să se edifice la Cupa Craiovei asupra jucătoarelor care vor compune nucleul lotului pentru următorul sezon

În acest weekend, SCM Craiova va găzdui, în Sala Polivalentă, o nouă ediție a Cupei Craiovei la handbal feminin, mai precis cea cu numărul 11.

Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea se vor testa în două partide amicale, contra a două colege din primul eșalon. CSM Slatina și HC Dunărea Brăila sunt celelalte două participante ale acestei competiții, deși cu ceva timp în urmă se anunța și o posibilă prezență a austriacelor de la Hippo Viena, dar se pare că participarea lor nu s-a mai concretizat. Astfel, în acest an competiția de handbal feminin organizată în Bănie se va disputa între trei formații. Obiectivul formației craiovene va fi acela de a contura lotul de bază pentru noul sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea de-a 11-a ediţie a Cupei Craiova se va desfăşura într-un format cu trei echipe. Vom întâlni două formaţii, C.S.M. Slatina şi H.C. Dunărea Brăila, pe care nu le-am întâlnit până acum în partide amicale. Şi-au schimbat destul de mult loturile şi dorim să facem o evaluare cât mai corectă pentru acest moment. Vrem să cristalizăm 7, 8 jucătoare de bază, pe care ne vom baza în sezonul viitor. Sunt mulţumit de modul în care s-au prezentat fetele până acum şi sunt convins că vom face o treabă bună în noul sezon”, a declarant antrenorul echipei de handbal feminin a SCM Craiova, Bogdan Burcea.

Până acum, SCM Craiova a mai participat la două turnee amicale, unul la Râmnicu Vâlcea și altul la Sânnicolau Mare. La cel desfășurat în municipiul oltean, craiovencele au înregistrat trei victorii din trei posibile, 36-25 cu Măgura Cisnădie, 30-20 cu HC Zalău și 22-18 cu gazdele de la HCM Râmnicu Vâlcea. Nici la competiția de la Sânnicolau Mare, elevele lui Burcea nu s-au prezentat rău, câștigând în două partide cu HC Zalău (29-25) și echipa maghiară Enkse Bekescsaba (28-15) și pierzând cu o altă formația maghiară KC Siofok (15-30).

PROGRAM CUPA CRAIOVEI

Vineri 18.08.2017:

C.S.M. Slatina – H.C. Dunărea Brăila (ora 18:00)

Sâmbătă, 19.08.2017:

S.C.M. Craiova – H.C. Dunărea Brăila (ora 11:00)

S.C.M. Craiova – C.S.M. Slatina (ora 18:00)

Politica