sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: A intrat cu mașina în Centrul Istoric și s-a ales cu amendă

În noaptea de 15 – 16 august 2017, patrulele de ordine publică din cadrul Serviciului „Unirii” al Poliției Locale a Municipiului Craiova, în timp ce executau misiunea de patrulare pe raza de competență, au depistat, în jurul orei 01.40, pe strada Frații Buzești, o persoană de sex masculin, care pătrunsese în interiorul Centrului Istoric cu auto BMW decapotabil, înmatriculat în Anglia.

În urma desfășurării procedurilor de identificare, s-a stabilit că acesta se numește S.V., în vârstă de 40 ani, cu domiciliul în Craiova. Potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr.
211/2015 privind aprobarea Regulamentului de funcționare și acces în Centrul Istoric al Municipiului Craiova, polițiștii locali i-au pus în vedere să parcheze autoturismul în afara Centrului Istoric, în locurile special amenajate și i-au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 1.000 (una mie) lei.

Accesul cu autovehiculul în Centrul Istoric se face doar în baza unei Autorizații de Acces emisă de către Primăria Municipiului Craiova în condițiile impuse de Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 211/2015, iar nerespectarea prevederilor actului normativ menționat mai sus se sancționează cu amendă contravențională de la 1.000 – 2.500 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica