joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aur și bronz pentru pugiliștii craioveni la CN de Juniori

Angelo Bambaloi (stânga) și Cosmin Toboșaru (dreapta) s-au încununat cu titlurile de campioni naționali la Târgu Jiu.

La Campionatul Național de Juniori la box, ce a avut loc la Târgu Jiu între 7 și 13 august, boxul craiovean a fost reprezentat pe podium de patru ori. Doi sportivi au adus în Bănie noi titluri naționale. Este vorba despre boxerii legitimați la SCM Craiova, care au cucerit aurul la competiția din Târgu Jiu.

Cosmin Toboșaru, pregătit de Ion Joița, a obținut titlul national de juniori la categoria 57 de kg, în timp ce Angelo Bambaloi a luat aurul la categoria 70 de kg, acesta fiind antrenat de Ion Dragomir și Dora Mustățea. Cei doi sportivi vor participa cu lotul naţional de juniori la un turneu internaţional la Tiraspol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alte două medalii de bronz au sosit de la pugiliștii clubului CSM Craiova. Constantin Gogoșanu, boxer pregătit de antrenorul Constantin Cucu, a obținut medalia de bronz la categoria 63 de kg, iar Alfais Marwan a urcat pe podium la categoria 80 de kg, el fiind pregătit de maestrul Vasile Fântână. Ambii au fost învinși în semifinale de sportivii care aveau să câștige titlurile de campioni. În afara celor doi boxeri, la această competiție au mai participat pentru CSM Craiova pugiliștii Alberto Florescu (antrenor Marcel Sârba) și Eduard Ruja (antrenor Constantin Cucu) la categoria +80 kg, dar aceștia nu au reușit să obțină o distincție.

Politica