vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şcolile din Târgu Jiu, la control

Școlile din Târgu Jiu au început să fie controlate de către primarul Marcel Romanescu, pentru ca acesta să se asigure că școlarii au condițiile propice de desfășura orele, odată cu începerea noului an școlar.

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu, a vizitat, marți, 8 august, o parte dintre unitățile școlare de pe raza orașului, pentru a se asigura că lucrările de reabilitare, modernizare și igienizare se desfășoară în condiții bune.

Au fost vizate, în primul rând, sălile de clasă în care vor fi primiți copiii ce vor urma cursurile școlare în clasa pregătitoare și clasa I.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toate unitățile școlare vor fi vizitate

Unitățile școlare vizitate au fost Școala Generală „Sfântul Nicolae”, Școala Generală „Alexandru Ștefulescu”, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, Școala Generală „Pompiliu Marcea”, Gradinița cu Program Prelungit nr. 8, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Liceul cu Program Sportiv.

Lucrările la unitățile de învățământ menționate au fost incluse, de către Serviciul de Investiții, în lista cu obiective prioritare, reparațiile având termen de finalizare până la începerea noului an școlar. Primarul Marcel Laurențiu Romanescu va vizita, în zilele următoare, toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu pentru a se asigura de faptul că elevii vor începe anul școlar în condiții optime”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Politica