Actualitate, Dolj, Oltenia, Sport

Craiova: Trei jucători noi la echipa masculină de volei

esec-dureros-pentru-voleibalisti

Trei noi jucători au semnat cu echipa masculină de volei SCM „U” Craiova, vicecampioana României, pentru a evolua în sezonul viitor alături de gruparea din Bănie, au transmis reprezentanții clubului.

Nikola ROSIC a ajuns la o înţelegere cu S.C.M. „U” Craiova pentru a evolua în sezonul viitor la echipa de volei masculin. Nikola Rosic – libero, născut la data de 05.08.1984, 1.92 m. înălţime, este component al naţionalei Serbiei. În România a jucat la Tomis Constanţa şi C.S. Arcada Galaţi, iar în Europa, la echipe din Elveţia, Germania şi Serbia.

Totodată, S.C.M. Craiova a ajuns la o înţelegere cu Blazo MILIC pentru a evolua în sezonul viitor la echipa de volei masculin. Jucătorul va juca pe postul de centru, este născut la data de 22.11.1987, are 2,10 m înălţime şi este component al naţionalei din Muntenegru.

Nu în ultimul rând, Sanchez Velez Sequiel va evolua în sezonul 2017/2018 la echipa de volei masculin a S.C.M. Craiova. Portoricanul Sanchez Velez Sequiel joacă pe postul de extremă, este născut la data de 24.03.1990, are 1, 92 m înălţime şi este căpitan al naţionalei din Puerto Rico. Acesta se transferă de la echipa Mets de Guaynabo Champion din Puerto Rico.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE