joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a/Remiză albă pentru Filiași

Filieșenii nu au învins până acum în mecurile de verificare, având șansa să o facă miercuri la Horezu.

Formația din Liga a 3-a CSO Filiași a susținut sâmbătă la Bălești al doilea amical. Meciul jucat împotriva grupării gazdă Internațional, cea care a eliminat la barajul de promovare în C pe Tractorul Cetate, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Cu 10 minute înainte de finalul meciului filieșenii au avut șansa să-și adjudece victoria, dar Alex Duriță a irosit o lovitură de pedeapsă. La CSO Filiași, antrenorul Victor Naicu i-a folosit încă din primul minut pe: Nica – Borhot, Calu, Ilina, Tereche – Borneci, Papa, Geanimu, Crușoveanu – Duriță, Pîrvuică. Au mai intrat: Duma, Bălă, R. Stancu și Chivu.

“Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Vrem să jucăm alt sistem și facem încercări în perioada aceasta. Ușor-ușor ne conturăm stilul. Nu m-a interesat rezultatul acestui joc, ci exprimarea din teren“, a spus Victor Naicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși la începutul pregătirilor conducerea clubului afirmase că meciurile de acasă se vor disputa la Braloștița, începând cu această săptămână, CSO va relua pregătirile pe stadionul “Chimia” din Ișalnița, tot acolo urmând să susțină și meciurile oficiale din noul sezon, asta până când va fi gata noua arenă din Filiași.

Miercuri, doljenii vor mai juca, la Horezu, în fața grupării Flacăra, în al treilea amical până acum, trupa lui Naicu susținând un joc de verificare în compania formației Pandurii Târgu Jiu, scor 1-5, iar celălalt a fost la Bălești.

Tot sâmbătă fostele și posibilele adversare ale echipei din Filiași în Liga a 3-a, FCM Alexandria și Sporting Turnu Măgurele, au susținut jocuri de verificare. Prima echipă a pierdut scor 3-5 în fața divizionarei B, CS Afumați, golurile fiind marcate de Călin, Desculțu și Floricel, din penalty, în timp ce Sporting s-a impus cu 7-0, pe teren propriu, cu Gloria Merișani, formație care activează în Liga a 5-a Teleorman. Golurile partidei au fost reușite de Ionel Lătea (14, 30, 44, 80), Dănuț Ivănică (24 – pen), David (63) și Raț (70). Fostul jucător al echipei CSO Filiași, Daniel Bogdanovici a debutat la trupa lui Cristi Negru care i-a mai achiziționat până acum pe Marius David, dar și pe Leo Brânceanu, sosit de la FCM Alexandria. În plus, gruparea din Roșiori a testat o serie de tineri veniți în probe de la CSA Steaua, Luceafărul Turnu Severin, CSS Caracal, Athletic Slatina sau Academia de Fotbal “Gică Popescu” Craiova.

 

 

Politica