joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băut, i-a furat mașina vecinului și a făcut accident cu ea

Un bărbat din comuna Turcinești i-a furat mașina vecinului din fața curții în care acesta se afla și unde desfășura diverse activități. Bărbatul a apucat să meargă 20 de metri cu autoturismul, după care a părăsit carosabilul și a intrat într-un șanț. Polițiștii au descoperit că acesta era și băut.

Polițiștii Postului de Poliție Turcinești a fost sesizați de un bărbat, de 61 de ani, în cursul zilei de sâmbătă, în legătură cu faptul că un alt localnic i-ar fi sustras autoturismul proprietate personală pe care îl avea parcat în faţa locuinței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și o echipă operativă constituită la nivelul subunității care a efectuat cercetarea locului faptei, constatându-se că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Turcineşti, în timp ce desfășura diferite activități în gospodăria apelantului, a profitat de neatenția acestuia și a sustras de pe o masă din curtea locuinței cheile autoturismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a condus autoturismul în cauză aproximativ 20 de metri, pe D.C. 147, pe raza comunei Turcinești, ulterior părăsind partea carosabilă și intrând în şanţul de colectare a apei pluviale.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești ori pagube materiale, autorul fiind identificat la locul faptei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

Politica