sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proiectele de HCL au apărut pe site-ul Primăriei Târgu Jiu

Proiectele de Hotărâre de Consiliul Local au început să fie postate pe site-ul propriu al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, după cum anunța edilul-șef Marcel Romanescu în urmă cu circa două săptămâni.

Acestea pot fi găsite la adresa www.targujiu.ro, secțiunea Consiliul Local, subsecțiunea Proiecte de Hotărâre supuse aprobării Consiliului Local.

Tot din dorința de a transparentiza activitatea primăriei, Primăria Târgu Jiu a inițiat și o procedură de achiziție a echipamentelor necesare transmiterii live a Ședințelor Ordinare de Consiliu Local, organizate în ultima zi de luni a fiecărei luni. În acest context, vor fi achiziționate un convector pentru lentile wide, la prețul de 1.500 lei (cu TVA) și un encoder portabil video WIRELESS HDMI, la prețul de 8.500 lei (cu TVA ).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bugetul alocat de administrația locală pentru această achiziție este de 10 000 lei. Persoanele care doresc să urmărească live Ședințele Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu vor putea accesa site-ul www.targujiu.ro, unde cu ajutorul butonului special creat, doar în ziua respectivă, pot urmări aceste dezbateri.

 

Politica