vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eșec la Cugir, pentru Pandurii

Echipa preluată de Mihai Teja a fost învinsă, cu scorul de 3-1, în cel de-al treilea amical al verii.

CS Pandurii Târgu Jiu a pierdut amicalul disputat miercuri după-amiaza, pe terenul divizionarei C Metalurgistul Cugir. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1, toate golurile fiind izbutite în prima repriză. Metalurgistul a marcat prin Sorian (’18, ’45), de fiecare dată din lovitură liberă, în timp ce Șuteu l-a suprins, în minutul 43, pe juniorul Jianu, cu un șut de la 35 m. Pentru Pandurii a înscris Rus, în minutul 38, din penalty, după ce Hlistei fusese faultat în sufrafața de pedeapsă.

Sâmbătă, gorjenii au programat un nou test, însă nu vor mai întâlni ACS Milcov, deoarece nou-promovata în Liga a III-a și-a sistat antrenanemntele în această săptămână și s-ar putea desființa, după ce autoritățile locale din Slatina l-au înștiințat pe patronul Kannas Charalambos că trebuie să plătească chirie pentru ca echipa sa să poată evolua pe Stadionul „1 Mai”. CS Pandurii s-a reorientat rapid și a găsit un nou adversar, tot de Liga a III-a, dar ceva mai valoros.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Așadar, sâmbătă, de la ora 11, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, va poposi Cetate Deva. Cu Metalurgistul Cugir, CS Pandurii a mizat pe Jianu – Kilin, Ciobanu, Lung, Drugă – Thery, Zaina – Cocîrlă, Covaci, Hlistei – Rus, iar în partea secundă au jucat D. Popescu – Celea, Ciobanu, Lung, Vasilescu, Pîrvulescu, Zaina, Șendroiu, Rus, Trifu, Bujor, Dănăricu, Cioiu și Dodoi. Până la amicalul cu Deva, oficialii de la Târgu Jiu speră ca antrenorul Mihai Teja să semneze și contractul.

Nu este vorba de vreo negociere la bani. Omul a fost elegant, nu a avut solicitări financiare exagerate. Este realist, ştie situaţia clubului. Condiţionează doar plata salariului cel târziu la 20 de zile de la data scrisă în contract. Este singura clauză pe care a solicitat-o dumnealui. Şi noi, în contract, am solicitat ca bonusurile să fie acordare doar dacă echipa se regăsește pe locurile 1-3. Aceste bonusuri vor fi calculate lunar, nu după fiecare meci. Teja studiază în continuare contractul. Probabil, va semna când i se va pune la dispoziție un lot competitiv pentru realizarea obiectivului propus, promovarea”, a explicat administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea.

Politica