vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Un bosniac a murit după ce TIR-ul în care se afla s-a răsturnat pe DE 70, în Brădești

Un TIR încărcat cu siliciu s-a răsturnat, joi dimineața, pe o țeavă de gaze din localitatea doljeană Brădești. În urma accidentului un om a murit, iar un altul a fost rănit.

Potrivit Poliției, victimele sunt doi bărbați, cetățeni din Bosnia. Aceștia transportau cu TIR-ul siliciu. 

M.SULEJMANOVIC, 28 de ani, din Bosnia în timp ce conducea un autotractor, format din capul tractor şi remorca, pe DE 70 în localitatea Brădeşti, în direcţia Filiaşi- Craiova,a părăsit partea carosabilă prin dreapta a lovit un stâlp de joasă tensiune, un cap de pod şi o teavă de gaze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului a rezultat decesul lui I.SELEJMAN, 33 de ani, din Bosnia, care se afla pe locul din dreapta al cabinei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, cât şi pasagerul din dreapta”, au precizat reprezentanții Poliției Dolj.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii CEZ şi ENGIE, care au oprit alimentarea cu energie electrică şi gaze pentru ca echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj să poată interveni.

Polițiștii rutieri au întocmit penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împreujurărilor în care a avut loc accidentul.

Politica