joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal la Brădeşti

Polițiștii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, ieri, în jurul orei 04:45, despre faptul că, pe D.E. 70, în localitatea Brădeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Poliţiei Filiaşi, care a constatat că accidentul s-a produs în următoarele împrejurări:

M.SULEJMANOVIC, 28 de ani, din Bosnia în timp ce conducea un autotractor, format din capul tractor şi remorca, pe DE 70 în localitatea Brădeşti, în direcţia Filiaşi- Craiova,a părăsit partea carosabilă prin dreapta a lovit un stâlp de joasă tensiune, un cap de pod şi o teavă de gaze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului a rezultat decesul lui I.SELEJMAN, 33 de ani, din Bosnia, care se afla pe locul din dreapta al cabinei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, cât şi pasagerul din dreapta.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii CEZ şi ENGIE, care au oprit alimentarea cu energie electrică şi gaze.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împreujurărilor în care a avut loc accidentul.

 

Politica