joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un poliţist din Argeş a murit, la locuinţa părinţilor săi din Vitomireşti-Olt

Comisarul șef Alin Ionuț Ciobanu, din cadrul IPJ Argeş, a murit sâmbătă, în urma unui infarct suferit la locuinţa părinţilor săi din comuna olteană Vitomireşti. Poliţistul avea doar 42 de ani.

Alin Ciobanu se afla în județul Olt, în comuna Vitomireşti, la părinții săi când i s-a făcut rău. Familia a chemat ambulanţa însă nu au mai aşteptat echipajul medical plecând spre spital cu un autoturism personal. Ulterior, s-au întâlnit cu ambulanţa, în comuna Verguleasa. Se presupune că, fie a suferit un accident vascular cerebral, fie un infarct miocardic. Trupul neînsuflețit al comisarului șef Alin Ciobanu fost depus la Capela Sf. Gheorghe din centrul municipiului Pitești, din Piața „Vasile Milea”, duminică, după ora 12.00.

Alin Ciobanu era șef la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar anul trecut a fost împuternicit șef la Secția 2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Între anii 1999-2001, a lucrat ca ofițer de Investigații Criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar din anul 2001 până în prezent și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului Județean Argeș, unde a coordonat activitatea ca șef în cadrul Biroului Supravegheri Judiciare al Serviciului Investigații Criminale Argeș. Din martie 2016 până în martie a.c. a fost împuternicit ca șef al Secției 2 Poliție Pitești. „Alin Ionuț Ciobanu va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca polițist de un înalt profesionalism și corectitudine. Polițiștii IPJ Argeș sunt îndurerați de moartea prematură a celui care le-a fost coleg sau șef și transmit familiei sincere condoleanțe”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Politica