sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Furtuna a întrerupt amicalul Pandurilor

Amicalul Unirea Alba Iulia – Pandurii Târgu Jiu a fost întrerupt în minutul 73, la scorul de 1-1, din cauza unei furtuni puternice

După succesul cu CSO Filiași (5-1), de joia trecută, echipa încredințată, de o săptămână, lui Mihai Teja s-a deplasat în Ardeal pentru amicalul cu divizionara C Unirea Alba Iulia. Noul tehnician al Pandurilor a testat și de data aceasta o serie de jucători, însă n-a putut să facă o radiografie elocventă a celor introduși pe teren în repriza secundă, deoarece partida de verificare, disputată sâmbătă, a fost întreruptă, în minutul 73, din cauza unei furtuni, la scorul de 1-1.

Gazdele marcaseră primele, prin internaționalul Gicu Grozav, atacant care și-a rezilat recent contractul cu rușii de la Terek Groznîi și a preferat să se antreneze cu echipa din orașul natal, până își va găsi un nou angajament. Oltenii au egalat prin Vlad Bujor, în minutul 37. Invocând faptul că nu a semnat contractul cu Pandurii, Mihai Teja a refuzat și de data aceasta să ofere declarații despre noua sa echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Amicale tot cu divizionare C

Miercuri, CS Pandurii va întâlni, tot în deplasare, Metalurgistul Cugir, iar sâmbătă va susține un test cu nou-promovata în Liga a III-a a AS Milcov, echipă care va juca, din noul sezon, sub titulatura de PAOK Slatina.

Cu Unirea Alba Iulia, CS Pandurii a mizat pe Stanca – Rotaru, Ciobanu, Lung, Vasilescu – Zaina, Petrescu – Trifu, Cocîrlă, Șendroiu – Bujor; iar în partea secundă au jucat: D. Popescu – Celea, Ghidurea, Georgescu, Vodă – Pîrvulescu, Dănăricu – Cioiu, Gianimu, Dodoi – Mărgărit.

Politica