joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un autocamion de intervenţie şi un container cu echipamente de căutare-salvare, noile dotări pentru ISU Olt

În dotarea ISU Olt vor intra un container cu echipamente de căutare-salvare și un autocamion de intervenţie, noile dotări fiind făcute prin programe cu finanţare europeană, derulate de IGSU.

Inspectorul şef al ISU Olt, locotenent colonelul Adrian Tănase, a declarat că noile dotări vor ajunge la inspectorat, până la finalul anului.

Urmează să primim, prin programele cu fonduri europene accesate de Inspectoratul General, un container cu echipamente de căutare-salvare, un autocamion de intervenţie şi alte mijloace de intervenţie prinse în programele respective. Dotările vor intra în baza noastră, până la sfârşitul anului”, a declarat Tănase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii ISU Olt au precizat că, în ciuda multiplelor programe de dotări de care a beneficiat inspectoratul, încă mai există autospeciale vechi, din anii ’80 sau ’90, pe care speră să le înlocuiască în următorul an.

Trebuie să mai înlocuim două autospeciale de intervenţie de la Gărzile de Intervenţie ale Detaşamentului Caracal, care au rămas din dotarea veche. Cu siguranţă, în următorul an, o să le înlocuim şi pe acestea. Este vorba despre o autospecială APCA, din 1980, şi o autospecială cu patru substanţe de stingere care este din anul 1995”, a mai declarat Tănase.

Politica