sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locul de joacă de la Grădina Zoologică, inaugurat

Locul de joacă de la Grădina Zoologică, modernizat din fonduri de la bugetul local al municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost inaugurat, marți, de primarul Mircia Gutău, alături de viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu.

Păstrând tiparul spaţiului similar dat recent în folosinţă în zona „Cina”, investiţia de la Grădina Zoologică se prezintă copiilor drept un loc de joacă modern în suprafaţă de 607 mp, amenajat la cele mai moderne standarde, acoperit cu două straturi de granule de cauciuc şi colorate pentru o protecţie avansată a utilizatorilor şi cu instalaţii de joacă sigure – au fost păstrate cele vechi, dar care erau în stare bună de funcţionare, la care s-au adăugat un balansoar de patru persoane, un tobogan şi un complex de joacă. Totodată, s-au mai montat şi nouă aparate de fitness, patru în vecinătatea locului de joacă şi cinci în zona de picnic din Grădina Zoo”, au transmis reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea pe pagina oficială de Facebook.

Cu ocazia inaugurării, primarul Mircia Gutău a anunţat că un loc de joacă similar se va mai realiza pe bd. Dem Rădulescu, precum şi în mai multe cartiere din municipiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica