vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele se pregătesc în Grecia

După o scurtă perioadă de pregătire pe plan local, echipa feminină de handbal a SCM Craiova va pleca astăzi într-un stagiu de pregătire în Grecia, localitatea Drama. Aici formația craioveană va sta cantonată timp de zece zile, perioadă în care își vor pune la punct pregătirea fizică și se vor închega mai bine ca echipă.

În cantonament vor fi prezente cele 15 jucătoare ale SCM Craiova, fără Teodora Popescu și Lorena Stoican, ale căror transferuri de la CSM București nu au fost finalizate încă, lotul care va face deplasarea în Grecia fiind compus din: portari – Yulia Dumanska, Florentina Stanciu, Cristina Lung; jucătoare – Cristina Zamfir, Valentina Ardean Elisei, Zeljka Nikolic, Jelena Trifunovic, Ana-Maria Țicu, Andreea Rădoi, Carmen Șelaru, Nicoleta Tudor, Patricia Vizitiu, Bobana Klikovac, Alexandra Colac, Andreea Pricopi.

“Mergem în cantonament fără cele două jucătoare de la CSM București, Popescu și Stoican, pentru că nu s-a realizat încă transferul în acte. În rest, toate jucătoarele vor fi prezente. Sperăm să fie un cantonament benefic, unde să ne pregătim foarte bine fizic pentru că ăsta este obiectivul principal, ca mai apoi să fim la un nivel înalt la turneele amicale. Vom încerca să jucăm și acolo amicale dacă vom găsi adversare. Este un turneu de tineret la finalul lunii, între 28 și 29 iulie, și să vedem dacă reușim să participăm și noi”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul lui SCM Craiova. După acest cantonament, SCM Craiova va participa la o serie de turnee de pregătire în luna august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea Pricopi, ultimul transfer

Antrenorul Bogdan Burcea a anunțat că nu mai are în plan vreun transfer în afara Andreei Pricopi de la Corona Brașov, ultima jucătoare venită la echipa craioveană.

“Nu o să mai transferăm alte jucătoare în afară de ce avem acum în lot. Cu Andreea Pricopi avem un acord care va fi încheiat cu totul pe 15 august și așteptăm să se finalizele și achizițiile celor două jucătoare tinere. Sunt mulțumit de lotul pe care îl avem în acest moment, este unul competitiv și consider că va face o treabă bună în următorul sezon”, a spus Burcea.

Politica