joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Indemnizaţii crescute pentru consilierii locali din Slatina

Consilierii din cadrul Consiliului Local Slatina ar putea încasa, lunar, până aproape de 900 lei, indemnizaţia lor urmând să se mărească odată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice.

Potrivit unui proiect de hotărâre de consiliu local ce vizează modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al municipiului Slatina, „pentru participarea la şedinţele Consiliului Local şi ale comisiilor de specialitate, consilierii locali au dreptul la o indemnizaţie maximă lunară de 10% din indemnizaţia lunară a primarului municipiului Slatina, exclusiv majorările prevăzute la art. 16 alin. 2 din Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice”. Cum salariul primarului a crescut şi se apropie de 9.000 lei, indemnizaţia consilierilor locali care vor participa la toate şedinţele legislativului se va apropia de suma de 900 lei, pe lună.

Proiectul care va duce la mărirea indemnizaţiei aleşilor locali slătineni se va afla pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Slatina, programată pentru marţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica