vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova II și CSO Filiași revin la antrenamente

Cele două echipe doljene ce evoluează în Liga a III-a își vor relua de astăzi pregătirile pentru noul sezon competițional. “Satelitul” are programată reunirea lotului în această după-amiază începând cu ora 17.00, iar o jumătate de oră mai târziu jucătorii echipei a doua vor efectua și o primă ședință de pregătire la baza sportivă de la Aeroport sub comanda lui Corneliu Papură.

De cealaltă parte, CSO Filiași va strânge rândurile în vederea primului antrenament al verii de la ora 11.00 la Sala Sporturilor din Filiași. Echipa pregătită de Florin Șoavă și-a fixat deja și data vizitei medicale, care va avea loc pe 25 iulie. Restul programului de pregătire, care nu este încă definit complet, a fost punctat de președintele formației din Filiași, Florin Spânu.

„O perioadă ne vom pregăti pe plan local, însă luăm în calcul și un cantonament. O decizie în acest sens va fi luată zilele următoare, pentru că ne încurcă puțin Cupa României, noi urmând să avem meci pe 9 august. Până atunci vom susține o serie de partide amicale, pe care le vom anunța la momenul oportun. Am discutat și cu factorii locali care sprijină echipa și am primit asigurări că se vor achita restanțele către jucători și că vom intra fără datorii în noul sezon”, a declarat Florin Spînu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSO Filiași a încheiat sezonul trecut pe locul 11 și anul acesta și-a propus chiar o promovare în liga secundă dacă le va permite bugetul. Satelitul lui CSU Craiova a fost ceva mai sus în clasament în stagiunea precedentă, ocupând locul opt.

Politica