Actualitate, Oltenia, Vâlcea

Întâlnire „la dublu” pentru drumurile ce leagă județele Gorj și Hunedoara

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a participat, joi, la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, privind modernizarea drumurilor județene ce fac legătura între cele două unități administrativ-teritoriale.

„Este vorba de DJ 664 (DN66) Tg-Jiu-Turcineşti-Schela și DJ 672C (DN 67)-Tălpăşeşti-Stroieşti-Răchiţi-Runcu, care asigură trecerea în județul Hunedoara prin Pasul Vulcan, respectiv Valea cu Pești. Astfel, președintele Consiliului Județean Gorj va fi prezent la Deva, unde se va întâlni cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora. Împreună cu specialiștii din cadrul aparatelor de lucru permanente ale celor două autorități județene va fi analizată identificarea surselor de finanțare pentru obiectivele de investiții menționate anterior, oficialii celor două județe dorind o abordare unitară a lucrărilor de modernizare”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Gorj.

Modernizarea celor două drumuri județene reprezintă o prioritate în special din punct de vedere turistic, oferind posibilitatea dezvoltării zonelor de agrement pe care acestea le traversează, cât și la extinderea unor noi trasee turistice care fac legătura între cele două județe.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE