miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înjunghiat de cei cu care se întâlnise să facă „liniuțe”

 

Un tânăr, de 29 ani, a ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost înjunghiat în zona spatelui. Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții pe o pistă dezafectată de la Aeroportul Craiova, unde mai mulți tineri și-au dat întâlnire în acea zonă pentru a efectua curse cu mașini. La un moment dat între aceștia a izbucnit un conflict, iar unul dintre ei, în vârstă de 29 ani, a fost înjunghiat în zona spatelului de mai multe ori, cu un obiect ascuțit, cel mai probabil fiind vorba de un cuțit.

Victima a urcat în mașina unui alt tânăr, de 21 ani, care susține că s-a întâmplat să se afle în zonă, și l-a rugat să îl ducă la spital. Acesta a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate, astfel că un echipaj SMURD a fost trimis să preia victima de pe drum.

În jurul orei 23.50 am fost sesizați prin serviciul apeluri de urgență 112 de către un tânăr de 21 ani, din Craiova, cu privire la faptul că în timp ce acesta se afla pe pista dezafectată din spatele aeroportului din Craiova, cu autoturismul personal, în autoturismul acestuia s-a urcat o persoană care a fost agresată de un grup de bărbați între care a avut loc o altercație în urma căreia persoana vătămată, în vârstă de 29 ani, a suferit vătămări corporale, având plăgi înjunghiate în zona spatelui cu un obiect ascuțit fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și a rămas internat peste noapte”, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victima se află acum în afara oricărui pericol, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere împotriva agresorilor. Cu toate acestea, polițiștii au stabilit deja un cerc de suspecți.

S-a constituit un colectiv de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale ale IPJ Dolj care, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul. Până acum au fost identificați mai mulți martori și s-a conturat un cerc de suspecți”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Totodată, în funcție de concluziile medicului legist, de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tânărul înjunghiat, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei, mai exact lovire, vătămare corporală, ori tentativă de omor.

Politica