vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoț prins de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești au reușit identificarea autorului unui furt din comuna Lăcusteni, iar la data de 12 iulie a.c., a fost dispusă o percheziție.

În noaptea de 6/7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Politie Lăcusteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că dintr-o societate comercială de pe raza comunei au fost sustrase mai multe bunuri creându-se un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, în ziua de 12 iulie a.c., în baza mandatului emis de Judecătoria Bălceşti, cu sprijinul lucrătorilor Poliţiei Municipiului Drăgăşani, Secţiei nr.11 Poliţiei Rurală Zătreni şi SAS Vâlcea, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul bănuitului, un bărbat de 43 de ani din municipiul Drăgășani, în urma căreia acesta a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Bălceşti, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză se continuă cercetările faţă de persoana bănuită, urmând ca după definitivarea acestora dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, cu propuneri procedurale.

IPJ Vâlcea

Politica