marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fost prefect de Olt, apropiat al lui Darius Vâlcov, noul preşedinte ANFP

Fostul director al Direcţiei de Management din cadrul Primăriei Slatina, Leonid Moisiu, a fost numit preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit documentului citat, numirea lui Moisiu s-a făcut la propunerea ministrului Dezvoltării şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh. Fostul prefect de Olt îl înlocuieşte în funcţie pe Cristian Vasile Bitea, având rang de secretar de stat.

Moisiu a părăsit, tot începând cu data de astăzi, funcţia de director general al Direcţiei de Management din cadrul Primăriei Slatina. Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că despărţirea s-a produs cu acordul părţilor. Edilul a adăugat că postul ocupat de Leonid Moisiu nu va fi scos la concurs, urmând ca un alt angajat al municipalităţii să preia atribuţiile acestuia. „Domnul Moisiu a plecat de la noi, cu acordul ambelor părţi, începând de astăzi. Am înţeles că pleacă undeva în administraţia centrală, la Bucureşti, dar nu ştiu exact unde. Postul rămas liber la conducerea Direcţiei Resurse Umane nu va fi scos la concurs. Vom merge cu personalul pe care îl avem, în prezent, şi aşteptăm să se întoarcă din concediul de creştere a copilului şefa de serviciu. Probabil, va prelua dânsa atribuţiile domnului Moisiu”, a declarat Emil Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Leonid August Moisiu este cunoscut ca fiind un apropiat al fostului primar al Slatinei şi ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, trimis în judecată pentru fapte de corupţie. Moisiu a ocupat funcţia de prefect al judeţului Olt, în perioada 2 octombrie 2009 – 8 mai 2012, chiar în timpul guvernării PDL, partid condus în judeţul Olt de Darius Vâlcov. Conform ultimelor informaţii apărute în piaţa media, Vâlcov ar avea un birou în sediul guvernului.

Politica