sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 1/ CSU, în linie dreaptã pentru start

Trupa lui Mangia este pregãtitã pentru duelul cu CSM Iași, și vrea sã facã uitate prestațiile din amicale.

CSU Craiova a avut un stagiu austriac de pregãtire cu rezultate slabe, dar antrenorul Devis Mangia, s-a arãtat mulțumit de rezultatul muncii depuse pânã acum: „Am lucrat foarte mult și trebuie sã continuãm sã muncim, deoarece trebuie sã formãm o echipã mai bunã cu jucãtorii pe care îi avem și cu cei care o sã mai vinã. Trebuie sã îmbunãtãțim echipa și sã fim pregãtiți pentru debutul campionatului și preliminariile Europa League. Îmi place ca elevii mei sã joace ca o echipã. Sunt de pãrere cã nu putem câștiga meciuri cu un singur jucãtor. Putem câștiga doar ca o echipã. Când spun echipã, mã refer la jucãtori, la angajații clubului și la suporteri ca la un întreg”.

În cantonamentul din Austria, CSU a susținut 4 amicale puternice, pierdute însã, 2-4 cu ȚSKA Sofia, 0-1 cu Ludogorets Razgrad, 1-2 cu FC Ufa, 0-2 cu Dinamo Kiev și unul destinat rezervelor, contra unei grupãri de liga a treia din Austria, SC Schwarz, câștigat de tinerii olteni cu 5-0.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Referitor la jocul din prima etapã, cel de vineri cu Poli Iași, atacantul Andrei Ivan este încrezãtor în faptul cã echipa va arãta altfel decât în amicale.

Ne dorim sã facem cât mai multe puncte și sã câștigãm primul meci acasã cu cei de la Iași. Suntem curioși sã vedem vineri cu ce echipã vom pica în UEFA Europa League și, mai ales, dacã vom juca acasã sau în deplasare primul meci. Noi muncim la fel de serios la antrenamente și așteptãm cu mult interes începerea noului campionat. Așteptãm cât mai mulți suporteri sã ne susținã, fiindcã avem nevoie de ei în fiecare partidã pe care o vom disputa”, a spus Ivan.

Roman nu e fizic sutã la sutã

Una din achizițiile celor de la CSU în aceastã varã, atacantul Mihai Roman a recunoscut faptul cã încã mai are de tras la antrenamente pentru a fi în formã optimã.

Eu mai trebuie sã mã pregãtesc pentru cã nu sunt încã sutã la sutã. Sper ca la meciurile din Europa League sã ajung undeva pe la 90 la sutã. Mã bucur cã am reușit sã debutez în amicalul cu Dinamo Kiev. A fost primul meu meci dupã o pauzã de șase sãptãmâni pentru cã am avut o vacanțã lungã. Pãcat cã nu am reușit sã încheiem acest cantonament cu o victorie. Va fi un sezon destul de lung. O sã cuprindã meciuri în campionat, Europa League și Cupa României. Noi sperãm sã închegãm echipa foarte bine pentru cã este nevoie de toatã lumea”, a afirmat fostul golgheter de la Pandurii.

Politica