vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spălătoriile auto verificate de polițiști

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu specialiști din cadrul Companiei de Apă Oltenia, Gărzii de Mediu, Administrația Bazinală de Apă Jiu și inspectori din cadrul ITM Dolj, au organizat şi executat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ și alte nereguli ce se pot comite în domeniul spălătoriilor auto.

Acțiunea s-a desfășurat în  municipiul Craiova, astfel fiind efectuate verificări și controale la 16 societăţi comerciale, dar și la 50 persoane fizice.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale de peste 98.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma unui controlul efectuat la punctul de lucru al unei societăți din cartierul Craiovița Nouă s-a constatat că societatea a executat activități de spălătorie și igienizare auto fără respectarea avizului ori a autorizaţiei de gospodărire a apelor. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 35000 lei conform Legii 107/1996.

De asemenea, la punctul de lucru al unei societăți din cartierul Brazda lui Novac a fost identificată o persoană care desfășura activități fără forme legale. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 lei conform Legii 53/2003.

Politica