sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Un copil în vârstă de trei ani a murit după ce căruţa în care se afla împreună cu bunicii a fost lovită de o autoutilitară  

 

Un copil în vârstă de trei ani, din Caracal, a murit, joi dimineaţă, după ce căruţa în care se afla împreună cu bunicii săi a fost lovită o autoutilitară, pe Drumul Naţional 6, în apropiere de comuna Fărcaşele.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că băiatul şi cei doi bunici ai săi, un bărbat în vârstă de 72 de ani şi o femeie în vârstă de 65 de ani, au fost transportaţi la Centrul Primiri Urgenţe al Spitalului Caracal. Ulterior, femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

„În urma accidentului au rezultat trei victime, toate din atelaj, un bărbat, din Caracal, conştient, politraumatizat, o femeie, tot din Caracal, conştientă, politraumatizată si un copil  politraumatizat, inconştient. Toate cele trei victime au fost transportate la CPU Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unor informaţii, băiatul a decedat la Spitalul Caracal.

Poliţiştii olteni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, urmând să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul. 

Din primele cercetări, cauza accidentului este nepăstrarea unei distanţe suficiente, în trafic.

„Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Caracal, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat distanţa suficientă faţă de un vehicul cu tracţiune animale şi a intrat în coliziune – faţă – spate cu acesta. Din accident a rezultat decesul unui minor de 3 ani, din Caracal, pasager în atelaj, şi rănirea a altor două persoane. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Politica