vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident în județul Mehedinți

Trei persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, în afara drumului în localitatea Ciovârnășani din Mehedinți. Oamenii veneau din Germania şi mai aveau doar 10 kilometri până acasă.

Șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă cel mai probabil din cauza vitezei excesive, iar vehiculul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

Cei patru oameni, care se aflau în microbuz, veneau din Germania, acolo unde lucrează și mergeau în localitatea Văgiulești, din județul Gorj. Când mai aveau mai puțin de zece kilometri până acasă, șoferul a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă pe DN 6, la intrarea în satul Ciovârnășani. Bărbatul nu a mai putut controla microbuzul, care a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei din cele patru persoane aflate în microbuz, între care și șoferul au suferit traumatisme multiple și fracturi la cap și membrele superioare. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.

„La momentul sosirii toate cele patru victime erau ieşite din autoturism, una era semiconştientă”, a precizat Daniel Moți, ISU Mehedinți.

Șoferul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica