marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stelian Bărăgan, noul viceprimar al Craiovei

Cel de-al doilea viceprimar al Craiovei va fi consilierul local din partea PSD, Stelian Bărăgan. Anunțul a fost făcut printr-un comentariu al președintelui PSD Dolj, Claudiu Manda, la o postare a ziaristului Florin Băltărețu.

Numirea a fost comentată și de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri.

Este un tânăr, este ferm, este bine pregătit, este OK din toate punctele de vedere, iar eu sunt bucuros și îl aștept să vină să-și preia funcția, pentru că sunt chiar foarte multe lucruri de făcut. Trebuie să gândim o împărțire a activităților din primărie, între cei doi viceprimari și city manager și fiecare să aibă responsabilități foarte clare. Din punctul meu de vedere, Stelică nu este o surpriză, ci este o persoană la care cred că și eu m-aș fi gândit. Nu m-am gândit neapărat la el, dar oricum era dintre cei la care mă gândeam și eu în perspectiva acestei funcții de viceprimar”, a explicat Mihail Genoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Propunerea va fi supusă votului consilierilor locali în următoarea ședință, fie aceasta una extraordinară, fie cea ordinară, de la sfârșitul lunii.

Politica