Actualitate, Dolj, Oltenia, Politică

Stelian Bărăgan, noul viceprimar al Craiovei

Cel de-al doilea viceprimar al Craiovei va fi consilierul local din partea PSD, Stelian Bărăgan. Anunțul a fost făcut printr-un comentariu al președintelui PSD Dolj, Claudiu Manda, la o postare a ziaristului Florin Băltărețu.

Numirea a fost comentată și de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri.

Este un tânăr, este ferm, este bine pregătit, este OK din toate punctele de vedere, iar eu sunt bucuros și îl aștept să vină să-și preia funcția, pentru că sunt chiar foarte multe lucruri de făcut. Trebuie să gândim o împărțire a activităților din primărie, între cei doi viceprimari și city manager și fiecare să aibă responsabilități foarte clare. Din punctul meu de vedere, Stelică nu este o surpriză, ci este o persoană la care cred că și eu m-aș fi gândit. Nu m-am gândit neapărat la el, dar oricum era dintre cei la care mă gândeam și eu în perspectiva acestei funcții de viceprimar”, a explicat Mihail Genoiu.

Propunerea va fi supusă votului consilierilor locali în următoarea ședință, fie aceasta una extraordinară, fie cea ordinară, de la sfârșitul lunii.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE