Dolj, Oltenia, Special

Un doljean a predat poliţiştilor o borsetă în care se aflau peste 10.000 lei

În data de 28 iunie a.c., la sediul Postului de Poliție Perișor s-a prezentat Adam Mădălin, 23 de ani, din localitate, cu spirit civic desăvarsit, care a predat polițiștilor o borsetă în care se aflau peste 10.000 lei, carduri bancare și acte de identitate.
 
Tănărul de 23 de ani le-a povestit polițiștilor faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla la o stație de alimentare carburant unde lucrează, în apropiere de localitatea Perișor, a găsit borseta pe unul dintre rafturi.
 
În momentul în care a observat că în interior se află o sumă atât de mare de bani, nu  a stat pe gânduri și a predat polițiștilor doljeni toate bunurile găsite, care au demarat imediat investigațiile, și în scurt timp au reușit să identifice persoana care l-a pierdut. Este vorba de o femeie de 41 ani, din Băilești, care a primit vestea cu mare bucurie.
 
Cuvintele nu sunt suficienete pentru a descrie bucuria doljencei care și-a recăpătat borseta cu documente și bani, spunând că va avea mult mai multă grijă pe viitor, mai ales că banii îi erau necesari pentru rezolvarea unor probleme personale.
Se pare că femeia de 41 de ani era în drum spre Craiova și a oprit la stația de alimentare de unde și-a cumpărat o sticlă de apă, astfel, pe fondul neatenției a uitat bunurile respective.
 
Suntem bucuroși că sunt încă astfel de persoane care pun faptele bune mai persus de un câștig personal.
 
Îl felicităm pe Mădălin pentru fapta sa, și sperăm ca astfel de gesturi  sa fie modele pentru celelalte persoane.


 19620079_804318223070741_1329956865_o
 
Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE