sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii s-a reunit, dar nu știe care îi e viitorul

La începutul săptămânii, echipa retrogradară în liga a doua Pandurii Târgu Jiu s-a reunit în vederea pregătirii următorului sezon, dar nu se știe încă dacă formația gorjeană va mai juca în vreo ligă și ce eșalon ar fi acesta.

Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, singurul oficial prezent la reunire, a spus că echipa își va continua cu siguranță activitatea și se va face rost de banii necesari, dar finanțarea clubului rămâne sub semnul întrebării, mai ales dacă echipa nu va evolua în prima ligă, în funcție de decizia TAS, situație în care pierde o sursă importantă de bani din drepturile de televizare.

Avem aceleaşi garanţii pe care le-am avut şi în iarnă, nu ne dădea nimeni nicio şansă şi am terminat cu 27 de puncte. Dacă aveam şi punctele care ni s-au luat abuziv, lucrurile erau în regulă, dar acum ne pregătim pentru liga a doua, ca să promovăm la anul. Bineînţeles că totul depinde de resursele financiare, dar acestea vor veni, o să vedem cine se implică. Noi ţinem Pandurii Târgu Jiu, nu facem niciun fel de aranjament cu Juventus Bucureşti. Nu am împuternicirea să vorbesc despre această echipă, dar nu cred că este, în momentul actual, ceva care să fie fezabil. Ceea ce are acum Pandurii Târgu Jiu, ca şi patrimoniu de valorificat, nu poate să îl aibă nicio altă echipă”, a declarat Condescu, conform gorj-domino.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

22 de jucători în lotul pandurilor

Marin Condescu a mai afirmat că numele noului antrenor va fi anunțat în curând, zvonurile dându-l pe Adrian Falub drept principala variantă, iar acum echipa gorjeană mizează pe un lot de 22 de jucători.

Noul antrenor se va numi în perioada următoare. Ne bazăm pe 22 de jucători, şi aici vorbim numai de fotbaliştii de la prima echipă. M-am întâlnit şi cu antrenorii de la grupa 1998-1999 şi am văzut ce jucători ar putea să fie integraţi în echipă. Am luat şi de acolo 3-4 jucători. Analizăm ce jucători termină contractul la sfârşitul lunii şi dacă mai au ceva de primit de la club. Sunt mulţi jucători care vor să rămână, depinde ce le oferim şi ce va vrea în viitorul antrenor. Antrenorul care va veni va spune dacă vom continua cu unii dintre ei. Sunt jucători cărora li se sfârşeşte negocierea salarială la 30 iunie, dar au contacte cu noi, până în 2018, 2019, 2020. Aducem antrenor care să antreneze pentru Liga 1, iar obiectivul este promovarea, nu există alt obiectiv”, a mai spus oficialul pandur, conform aceleiași surse. În privința stadionului unde va evolua Pandurii dacă va mai exista în următorul sezon, în eventualitatea în care va juca în liga secundă echipa olteană va disputa meciurile de acasă la Motru, iar dacă va fi în primul eșalon, la Drobeta Turnu Severin, asta pentru că stadionul din Târgu Jiu, care se află în procesul de modernizare, nu va fi gata până la finalul anului.

Politica