joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aproape trei kilograme de marijuana, găsite într-un autoturism, la Calafat

Aproape trei kilograme de marijuana au găsit polițiștii de frontieră, la Calafat, ascunse într-un spațiu special amenajat în portbagajul unui autoturism condus de un cetățean bulgar.

În data de 24.06.2017, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul bulgar Atanas S., în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Acționând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, polițiștii de frontieră au observat în portbagajul mașinii un loc special amenajat, confecționat prin modificarea structurii caroseriei autoturismului, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul autorităților vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii Roentgen.

În urma scanării, în spațiul special amenajat din portbagaj au fost descoperite 4 colete, ce conțineau cantitatea totală de 2,81 kg marijuana”, potrivit Poliției de Frontieră Dolj.

Cazul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară pentru continuarea cercetărilor.

Politica