marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Una dintre victimele șoferului beat din Breznița-Ocol a murit

Una dintre victimele tânărului, de 23 ani, din Breznița- Ocol, care s-a urcat beat la volan și a accidentat trei femei a fost reținut de polițiști, a murit marți dimineața. Șoferul, care era cercetat sub control judiciar pentru vătămare corporală, ar putea fi cercetat acum pentru ucidere.

Reamintim că accidentul s-a produs pe 13 iunie la intrarea în localitatea Magheru. Tânărul, care se afla sub influența băturilor alcoolice, a intrat cu mașina în trei femei care mergeau pe marginea drumului, iar apoi a plecat de la locul faptei. S-a întors cu tatăl său, după o jumătate de oră, după cum spune soțul uneia dintre victime.

Persoana în cauză, la data de 13.06.2017, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ607B, din direcția Magheru către Drobeta Turnu Severin, la aproximativ 200 metri de intersecţia cu centura ocolitoare a municipiului, nu a adaptat viteza de deplasare, iar pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul direcției de mers, moment în care a pătruns pe contrasens acroşând trei persoane de sex feminine, cu vârste cuprinse între 26-41 de ani, din comuna Brezniţa Ocol, respectiv municipiul Drobeta Turnu Severin, ce se deplasau în calitate de pietoni pe partea din stânga a părții carosabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului, continuâdu-și deplasarea, după care a revenit la locul producerii acestuia.

Ca urmare a accidentului a rezultat rănirea gravă a uneia dintre persoane, şi rănirea uşoară a celorlalte două.

Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Județean Mehedinți în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, după cum a arătat Poliția Mehedinți.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, însă procurorul a decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

Politica