joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preşedintele CJ Olt: „Aşteptăm să treacă moţiunea de cenzură, iar PNDL 2 să fie deblocat”

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, şi-a exprimat speranţa că Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2 va fi deblocat, după trecerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Blocajul a intervenit după ce premierul a demis toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, în frunte cu ministrul Sevil Shhaideh.

Marius Oprescu a afirmat că toţi primarii olteni aşteaptă ca proiectele de dezvoltare cuprinse în PNDL 2 să-şi urmeze cursul. „Toată lumea aşteaptă deblocarea PNDL 2. Este un proiect început, de câteva luni, pe care toţi primarii îl aşteaptă. Faptul că, momentan s-a blocat, este un lucru rău. Noi sperăm deblocarea, foarte repede. Aşteptăm să treacă moţiunea de cenzură, iar PNDL 2 să fie deblocat”, a declarat Oprescu.

Preşedintele CJ Olt a mai spus că suma care va ajunge în judeţ, prin PNDL 2, se ridică la aproximativ 800 milioane lei. „Eu sper ca fiecare localitate din judeţul Olt să prindă cel puţin un proiect. Ceea ce pot spune cu siguranţă este că suma alocată judeţului Olt se ridică la 800 de milioane lei”, a conchis Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rămas singur la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu a demis, duminică, toţi secretarii de stat, secretarul general şi pe secretarii general-adjuncţi din Ministerul Dezvoltării.

Politica