joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: ALDE nu negociază cu nimeni integritatea României și interesul național

Ion Cupă, președinte ALDE Dolj:Manipulările trebuie să lase loc argumentelor raționale și preocupărilor pentru buna guvernare

Ca partid liberal modern, ALDE va căuta să promoveze întotdeauna în spațiul public politici, decizii, proiecte care să fie inspirate de valori liberale și democratice autentice. Și care să fie puse în slujba dezvoltării națiunii române și a creșterii calității vieții tuturor cetățenilor ei, indiferent de etnie sau religie.

Considerăm că actuala criză guvernamentală trebuie depășită cât mai repede pentru a reintra într-un parcurs legitim din perspectiva votului dat în decembrie 2016. Prelungirea ei din varii motive va crea efecte total nedorite în plan  economic și în planul imaginii externe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cerem tuturor actorilor din spațiul public, în special parlamentarilor PNL și USR să renunțe la ideea de a câștiga capital politic prin manipularea unor frici colective, alimentând ideea falsă că ALDE, alături de PSD ”negociază interesul național sau integritatea României”.

Discuțiile cu UDMR, partid reprezentat în Parlamentul României nu au vizat nicio clipă și nu vor viza compromisuri politice care să aducă atingere suveranității, integrității și demnității națiunii noastre.

ALDE apreciază că centenarul națiunii române trebuie să găsească în armonie pe toți cetățenii țării în cadrul statului național unitar român așa cum este el consfințit de actuala Constituție a țării.

 

Politica