sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beat la volan, a rănit trei femei

Trei femei au fost rănite de un șofer beat… S-a întâmplat, luni dimineața, pe Drumul Județean 607B. Una dintre victime a fost transportată în stare gravă la spital.

Potrivit Poliției, cele trei femei se deplasau pe marginea drumului. Șoferul care le-a lovit cu mașina era beat și avea viteză.

“La data de 13.06.2017, ora 5:09, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Breznița Ocol, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ607B, din direcția Magheru către Drobeta Turnu Severin, la aproximativ 200 metri de intersecţia cu centura ocolitoare a municipiului, nu a adaptat viteza de deplasare, iar pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul direcției de mers, moment în care a pătruns pe contrasens acroşând trei persoane de sex feminine, cu vârste cuprinse între 26-41 de ani, din comuna Brezniţa Ocol, respectiv municipiul Drobeta Turnu Severin, ce se deplasau în calitate de pietoni pe partea din stânga a părții carosabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului, continuâdu-și deplasarea, după care a revenit la locul producerii acestuia.

Ca urmare a accidentului a rezultat rănirea gravă a uneia dintre persoane, şi rănirea uşoară a celorlalte două”, au transmis reprezentanții Poliției Mehedinți.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, acesta a indicând o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Mehedinți în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

El este acum cercetat penal.

Politica