joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucian Săuleanu anunță înființarea ARC

Decanul Baroului Dolj, avocatul Lucian-Bernd Săuleanu, cel care s-a clasat pe poziția a treia în preferințele craiovenilor care au ieșit duminică la vot, el candidând ca independent la funcția de primar al orașului, a anunțat înființarea unei organizații non-guvernamentale prin care dorește continuarea proiectelor anunțate în campania electorală.

Construcția ale cărei baze au fost puse în campania electorală a candidatului independent Lucian Săuleanu continuă. Decanul Baroului Dolj a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, înființarea Acțiunii pentru Renașterea Craiovei (ARC), o asociație în care sunt așteptați toți cei care vor să ajute la reconstrucția orașului.

Proiectul pe care îl propun și pe care îl vom continua este unul viabil. A fost un prim pas, iar proiectul continuă. Eu cred în construcția pe termen lung. A face ceva sănătos în politică și altfel decât o fac politicienii se poate face numai dacă noi, toți cei care suntem în această echipă acum, vom construi temeinic. Un prim proiect al nostru va fi o încercare de modificare a legii electorale pentru a nu mai discrimina independenții. Proiectul nostru comun, un proiect pentru Craiova îmbină proiectele noastre. Am reușit să ne reunim, oameni de dreapta, oameni care cred în liberalism, dar cel mai important lucru este că ne propunem o opoziție reală la PSD. Obiectivul ARC este să punem în operă, echipa noastră, alături de ceilalți craioveni care au crezut în noi, să reușim să punem în aplicare ceea ce am susținut prin proiectele noastre. Am să le demonstrez celor care mi-au acordat votul că sunt un om de încredere și că pe termen lung lucrurile vor decurge așa cum am susținut de prima dată. Această asociație are drept scop de a coagula pe toți cei care cred în Craiova, este o asociație care nu va face politică în sensul de a se transforma într-un partid politic. Scopul nostru este să identificăm problemele craiovenilor și să rezolvăm, să propunem soluții, să fim prezenți în cetate, zi de zi”, a declarat Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj și fondatorul ARC.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii de afaceri Dan Cherciu și Horațiu Buzatu vor face parte din această nouă construcție.

Trebuie să înțelegem semnalul pe care ni-l dau craiovenii. Politica în Craiova cum s-a făcut până acum nu se va mai putea face. Craiovenii transmit acest semnal. Proiectul pe care Lucian l-a anunțat de multă vreme mă bucur că îmi este, astăzi, confirmat, o dată cu încheierea alegerilor. Proiectul, cumva, este certificat de rezultatele pe care le-a obținut la vot”, a declarat Dan Cherciu, în timp ce Horațiu Buzatu a afirmat că încă de la început Săuleanu i-a transmis că va continua proiectele.

Mi-a spus că nu-și pune în niciun fel problema de a candida doar pentru a se afla în treabă, ci vrea să înceapă un proiect pe termen lung. M-am bucurat să aflu lucrul acesta și a fost unul dintre motivele care m-au determinat să mă alătur cu foarte mult entuziasm proiectului său. Domnul Săuleanu este un competitor serios și în care mulți craioveni își pun nădejdea, eu sunt unul dintre ei, nădejdea că vom putea schimba modul în care se face administrație în Craiova, a afirmat Buzatu.

Decanul Baroului Dolj, Lucian-Bernd Săuleanu este surpriza alegerilor organizate duminică la Craiova.

El a candidat independent și, după o campanie electorală care a durat efectiv mai puțin de două săptămâni, a obținut 13% dintre voturile craiovenilor prezenți la urne.

Politica