joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vernisaj „Manufactură de culoare“, la Galeriile „Cromatic“  

 

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită miercuri, 14 iunie 2017, ora 13:00, la vernisajul Expoziţiei de grafică „Manufactură de culoare, semnată Bogdan Bobin.

Expoziția este o reîntâlnire cu artistul calafetean și creațiile sale, Bogdan Bobin fiind prezent cu lucrări pe simezele „Cromatic“ pentru a doua oară în acest an, după vernisajul din 6 martie 2017.

Arhitect de profesie, Bogdan Bobin și-a pus semnătura pe creații care au îmbogățit cu forme, sensuri, idei și culori Manufactura de culoare, în expoziții personale de grafică, pictură, sculptură, artă decorativă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A expus de-a lungul timpului pe simezele Salonului Medieval și în Galeria „Vollard“,  la Casa de Cultură „Traian Demetrescu“ din Craiova, la Galeriile „Cromatic“ ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, alături de Cristian Rudăreanu la Muzeul de Artă din Calafat sau la Teatrul Nottara din București, în expoziția Metamorfozele viitorului.

 

Politica