vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Cupă: ALDE a obținut un rezultat foarte bun

Reprezentanții ALDE sunt mulțumiți de scorul obținut în Craiova la scrutinul de duminică, dar și-ar fi dorit o mai mare prezență la vot.

A fost o zi plină de emoții și muncă. ALDE a obținut un rezultat foarte bun. Vreau să mulțumesc craiovenilor pentru că au votat ALDE. Aș fi vrut să fie o participare mult mai mare la vot pentru a avea un rezultat mult mai corect pentru alegerea primarului. Dar, din păcate, asta a fost. Am avut o prezență foarte slabă la vot. Ne bucurăm pentru rezultatul obținut și pentru că am consolidat organizația municipală. Ne bucurăm că am obținut un om politic desvârșit, pe doamna Stănculescu”, a declarat președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă

Anișoara Stănculescu, candidatul ALDE la Primăria Craiovei, speră într-o colaborare a mediului politic pentru dezvoltarea orașului: „Le mulțumesc craiovenilor care m-au primit printre ei cu prietenie.Sper ca după aceste alegeri, toți cei care am candidat, toate partidele politice, să ne punem la aceeași masă și să colaborăm pentru binele orașului nostru și pentru ca orașul nostru să redevină printre primele orașe municipii ale țării din punct de vedere al dezvoltării. Sunt bucuroasă pentru că se pare că rezultatul acesta a fost mult mai bun decât rezultatul din 2016 al candidatului ALDE.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica