joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat cercetat pentru că a furat un portmoneu într-un autobuz

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Bucovăţ și o patrulă din cadrul G.J.Mb. Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare în comunei Podari, au fost sesizați, ieri, în jurul orei 15:30, de C.VALENTIN, 25 de ani, din comuna Podari, Dolj cu privire la faptul că, în timp ce se afla ca pasager într-un autobuz ce efectua traseul Craiova – Podari, o persoană necunoscută i-a sustras un portmoneu în care avea suma de 1700 lei.
În urma cercetărilor efectuate, în aceeași zi, a fost identificat autorul faptei în persoana lui T.NICOLAE, 48 de ani, din comuna Țuglui, Dolj.
Polițiștii au recuperat  suma de bani sustrasă de doljean, aceasta fiind restituită părții vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.


RECOMANDĂRI PENTRU  PREVENIREA  INFRACŢIUNILOR DE FURT DIN BUZUNARE  ŞI GENŢI
  • Nu purtati portofelul in buzunarul din spate al pantalonilor.
  • Nu purtaţi portofelul în plase! 
  • Nu purtati bani sau valori in buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile si cel mai des vizate de hoti.
  • In cazul in care va aflati intr-o zona aglomerata, tineti geanta lipita de corp in partea din fata, cu sistemul de inchidere orientat spre dumneavoastra.
  • Daca atunci cand va aflati intr-un mijloc de transport in comun, va simtiti inconjurati si inghesuiti de diversi indivizi, schimbati-va imediat locul.          

DACĂ AI FOST VICTIMA UNEI ASTFEL DE INFRACŢIUNI SUNĂ LA TELEFONUL DE URGENŢĂ 112

 

Politica