vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav pe Ștefan cel Mare

În această dimineață, 11 iunie a.c., în jurul orei 06:15, D. GEORGE-ADRIAN, 33 de ani, din municipiul Craiova în timp ce conducea un autoturism(Peugeout 407), pe strada Ștefan cel Mare din localitate, în apropierea intersecției cu strada Ovidiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice,  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autoturism,(Toyota Auris) ce se afla staționat pe partea stângă a sensului de mers.
Ulterior, a doua masina a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit-o pe  G. Anișoara, 37 de ani, din Craiova.
Imediat după producerea accidentului barbatul de 33 de ani a părăsit locul faptei.
Astfel, in urma cercetarilor bărbatul a fost depistat de polițiști pe Calea Severinului din municipiu,  iar în urma testării cu aparatul alccoltest a rezultat o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma accidentului,  G. Anișoara a suferit o vătămare corporală gravă, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunuilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
IPJ Dolj

Politica