vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: Fostul boxer Leo Marinete, trimis în judecată pentru şantaj

Fostul sportiv Leo Marinete a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, de procurorii slătineni, el fiind acuzat de şantaj.

Anchetatorii susţin că, în perioada 3 mai – 9 mai 2017, Marinete a constrâns o tânără din Slatina, să îi dea o sumă de bani, ameninţând-o cu darea în vileag a unei înregistrări video compromiţătoare.

„Inculpatul a discutat telefonic şi prin intermediul aplicaţiei WhatsApp cu persoana vătămată, căreia i-a trimis un screenshot de pe o înregistrare video de la minutul 9.29, în care persoana vătămată întreţine un act sexual, şi i-a solicitat o sumă de bani pentru a nu da în vileag înregistrarea compromiţătoare, fapt pentru care, în ziua de 8 mai 2017, persoana vătămată a sesizat organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Leo Marinete a fost prins în flagrant, în data de 9 mai, în timp ce primea o parte din suma de bani de la tânăra şantajată, în parcarea Complexului comercial „Winmarkt” din municipiul Slatina.

„La data de 9 mai 2017, persoana vătămată şi inculpatul Marinete Leonardo Emilian au stabilit să se întâlnească în zona complexului comercial «Winmarkt» din municipiul Slatina, pentru a îi fi remisă inculpatului suma de bani solicitată, astfel că, în jurul orelor 12.25, în zona complexului sus-menţionat, inculpatul a fost surprins în flagrant de către organele de cercetare penală, în timp ce primea de la persoana vătămată o parte din suma solicitată”, se mai arată în documentul citat.

În acelaşi timp cu trimiterea în judecată, fostul sportiv a fost transferat din arestul IPJ Olt la Penitenciarul de Maximă Securitate Craiova.

Politica