miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorul Mihăilă vrea titlul național cu echipa U17 a Craiovei

Unul dintre juniorii promițători ai pepinierei CSU Craiova, în prezent convocat la lotul național U17 pentru întâlnirea de azi cu Macedonia, Valentin Mihăilă, a povestit, pentru site-ul oficial al clubului din Bănie, cum a ajuns la Craiova și ce speră de la finala Ligii Elitelor U17 cu Dinamo, pe care echipa craioveană o va disputa la finalul acestei săptămâni.

Originar de pe lângă Târgoviște, Valentin a intrat în vizorul lui CSU Craiova după o evoluție bună la Turneul „Ion Oblemenco” de la Corabia.

Eu sunt din Finta, de lângă Târgoviște. Am fost remarcat la Turneul „Ion Oblemenco“ de la Corabia, când am ieșit golgheter alături de Jovan Markovic, fiecare cu șapte goluri. Chiar în finală am marcat contra Craiovei din foarfecă. Maniera în care am jucat atunci m-a adus aici. M-am adaptat repede, am găsit terenuri bune, condiții excelente, coechipieri fantastici și oameni minunați“, a spus juniorul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihăilă a avut un aport decisiv în calificarea echipei U17 în finala națională, marcând dubla care a adus victoria craiovenilor în turul semifinalei cu UTA, însă el a declarat că nu ar fi putut realiza nimic fără efortul întregului colectiv.

A fost victoria echipei, nu puteam să fac nimic fără băieți. Toți am luptam împreună în teren și am ajuns aici după un campionat lung și foarte greu. Am ajuns aici datorită antrenorului. Se vede clar un progres în jocul nostru, avem posesie mai bună, găsim repede soluțiile optime“.

Sper să câștigăm în finală, dar visul meu mare este să marchez în fața lui Dinamo cu trofeul Ligii I pe masă

Vineri, pe 2 iunie, CSU Craiova U17 va întâlni echipa similară a lui Dinamo București pentru a disputa meciul care va decide campioana națională din acest an la categoria lor de vârstă.

Firesc, îmi doresc să câștigăm finala. După un parcurs așa bun ar fi păcat să nu aducem trofeul în Bănie. Dar visul meu cel mare, sincer vă spun, este să înving Dinamo în campionat, într-un meci cu titlu pe masă. Să fie pe Oblemenco, pe stadionul cel nou, iar eu să dau pasa decisivă sau să marchez. Sper să mi se împlinească în doi-trei ani“, a mai spus juniorul Mihăilă.

Politica