joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încrederea se plătește! Prădată de cunoștința căreia i-a lăsat cheia de la casă

O femeie a anunțat Poliția Municipiului Târgu Jiu, prin apel la 112, la data de 28 mai, că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că în interiorul locuinţei nu sunt urme de răvăşire, iar sistemul de închidere a uşii de acces nu este forţat, fiind sustrase mai multe bijuterii din aur şi argint, un ceas şi un parfum, cauzându-i un prejudiciu de circa 4.500 lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul faptei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cunoştinţă de familie, care a profitat de faptul că persoana vătămată i-a încredinţat cheile apartamentului pe perioada cât a fost plecată din localitate, a pătruns în interior de unde a sustras bunurile în cauză. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, iar cercetările continuă cu autorul în stare de libertate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Politica