vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi fraţi din Balș au murit într-un grav accident rutier produs pe DN65 în judeţul Dolj

Doi fraţi din județul Olt şi-au pierdut viața, iar o altă persoană a fost rănită duminică seara, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 65, în localitatea Robăneşti, judeţul Dolj.

Cei doi frați, Alexandru și Cornelia, în vârstă de 21, respectiv 23 ani, veneau dinspre Balș spre Craiova. La volanul autoturismului se afla Alexandru. Într-o succesiune de curbe băiatul a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un alt autoturism care circula regulamentar. La fața locului au ajuns echipajele de salvare.

„A intervenit un echipaj SMURD, Descarcerarea și Serviciul Județean de Ambulanță. Una dintre victime a fost preluată de Serviciul Județean de Ambulanță și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe”, a precizat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj.
Victima transefrată la UPU este șoferul autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 55 ani, din București, și care potrivit Poliției nu a fost grav rănit.
În ciuda eforturilor medicilor, cei doi frați nu au mai putut fi salvați.
“În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi al CORNELIEI R, 23 de ani, din Balş, pasageră pe locul din dreapta faţă al aceluiași autoturism, precum şi vătămarea uşoară a șoferului de 55 de ani.Polițiștii rutieri ajunși la fața au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidre din culpă și vătămare corporală din culpă”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica