vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși cu banii furați

Doi bărbați din Drobeta Turnu Sevrin care furaseră dintr-un apartament bani, bijuterii, dar și ceasuri, au fost prinși în flagrant de poliţiştii din Mehedinţi și cei ai Direcției Operaţiuni Speciale a Poliției Române. Cei doi au fost reținuți, iar banii, bijuteriile, ceasurile, precum şi dispozitivele artizanale folosite la efracție, găsite asupra lor, au fost ridicate.

„La data de 25 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinţi și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant, doi bărbați, de 37 și 49 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-un apartament. Banii, bijuteriile şi ceasurile sustrase sunt estimate la 10.000 de lei. Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru audieri, fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, arată reprezentanții IPJ Mehedinți.

Prins în gardul unui om de afaceri

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi noaptea, un bărbat din Drobeta Turnu Severin s-a trezit cu poliţiştii, salvarea şi pompierii la uşă, care i-au spus că în poarta lui, pe interior stă agăţat un bărbat care încercase să-i sară gardul şi s-a prins într-o tijă metalică. Omul, un afacerist local, crede că bărbatul ar fi încercat să intre peste el şi soţie în timpul nopţii.

Individul a fost transportat la spital.

Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu cinci pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, în municipiul Dr. Tr. Severin, la intersecția străzilor Crișan și Adrian, pentru salvarea unei persoane rămasă blocată pe un gard la o înălțime de circa doi metri. La sosirea forțelor de intervenție, persoana se afla suspendată pe gard, având piciorul străpuns de un element decorativ confecționat din fier. Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru tăierea elementului decorativ, persoana fiind coborâtă de pe gard și predată ambulanței S.A.J., care a transportat-o la U.P.U. din Dr. Tr. Severin”, potrivit ISU Mehedinți.

Tânărul prins în gard are 22 de ani este din Caraş-Severin şi nu are antecedente penale. El le-ar fi povestit polițiștilor că este cazat la un hotel din Severin, era băut şi a sărit gardul pentru că s-a speriat de nişte persoane. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Eliza RADU

Politica