vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Infracțiuni la regimul rutier, în ultimele 72 de ore

Poliția Rutieră Mehedinți face dosare penale pe bandă rulantă. La data de 27.05.2017, ora 23:25, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea pe bulevardul Nicolae Iorga din municipiu un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, eliberat de autoritățile germane, fără a avea drept de circulaţie în România.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal.

Alcoolemie 0,82mg/l

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 29.05.2017, ora 01:10, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiu în timp ce conducea un moped pe strada Crișan din localitate, fără a poseda permis de conducere.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condusă la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificării mopedului în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta era înmatriculat în Italia, iar numărul montat pe acesta la momentul depistării era fals (înregistrat în Drobeta Turnu Severin).

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

A refuzat să fie verificat dacă e beat

La data de 28.05.2017, ora 21.20, pe timpul executării serviciului, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare – Formațiunea Rutieră, au oprit pentru control, în loclaitatea Pătulele, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 din comuna Jiana, județul Mehedinți.

Întrucât acesta emana puternic vapori de alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, persoana în cauză refuzând atat testarea cât şi recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Politica