sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 4-a Dolj/Calafatul s-a impus la Preajba

În turneul play-out experiența celor de la Dunãrea a contat în stabilirea învingãtoarei.

 

Prima ligã doljeanã se apropie cu pași repezi de final, iar sâmbãtã s-au desfãºurat partidele etapei a 8-a din play-off ºi play-out. În competiția din urmã capul de afiș al rundei a fost meciul de la Preajba, dintre echipa localã echipa localã Arena Bulls și Dunãrea Calafat, grupare care sezonul trecut s-a luptat multã vreme cu Tractorul Cetate pentru primul loc. Acum situația stã cu totul altfel, calafetenii fiind în reconstrucție, mai ales cã se acordã credit multor tineri pentru a forma o echipã competitivã.

La Preajba partida a fost câștigatã de calafeteni cu scorul de 4-1, în lotul acestora experiența unor jucãtori precum Ciocioanã și Grigorie fiind un atu în plus. Golurile formației de la Dunãre au fost marcate de Puțintelu, care a reușit o dublã, Tudosie și Târâși, în timp ce pentru gazde a marcat Mãdãlin Stoica. Mijlocașul la închidere al oaspeților Mãdãlin Puțintelu considerat o mare speranțã a fotbalului calafetean a jucat și la echipa a doua de la CSU, dar acum joacã din nou la clubul mamã. Pe lângã golurile marcate calafetenii au mai irosit și ale șanse de gol, iar cei de la Preajba au fost aproape de a mai înscrie prin Tranã și Clinciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mã bucur pentru victorie, am fãcut un joc bun și asta îmi dã speranțe cã parcursul din play-out va fi continuat și în sezonul viitor. Din varã vom încerca sã construim o echipã competitivã și sã revenim din nou în play-off”, a declarat antrenorul oaspeților Claudiu Oncicã.

La rândul cele care conduce de pe banca tehnicã echipa din Preajba, Florin Stancu a spus: ”Nu sunt supãrat pe rezultat deoarece am întâlnit o echipã mai experimentatã, și am avut și noi momente bune de joc. Sperãm ca din sezonul viitor sã arãtãm mult mai bine și sunt convins cã vom reuși acest lucru. Avem un nucleu de jucãtori care vin sã joace de plãcere și încercãm sã formãm un grup frumos la Preajba”.

La gazde au jucat în acest meci; Dragoș Capac – Rafael Alexandru, Sorin Stamin, Martin Aguiy, Florin Clinciu, Cristian Tranã, Alin Stancu, Mãdãlin Stoica, Ionuț Stoica, Sorin Popescu și Cristian Iancu. Au mai intrat Iulian Tudor, Gabrile Bușucã și Marius Roșca. De partea cealaltã la Dunãrea Calafat au fost folosiți: Terry Ureche, Mihai Matei, Andrei Sãpãceanu, Mihai Iureș, Sergiu Schuster, Dan Ciocioanã, Ovidiu Grigorie, Mihai Târâși, Mãdãlin Puțintelu, Daniel Balica și Adrian Tudorie. Au mai evoluat: Luigi Puican, Cosmin Drãghici, Cosmin Dobre și Bogdan Toanã.

Etapa viitoare, Arena Bulls Preajba va juca derbiul comunal la Malu Mare cu echipa localã Știința, în timp ce Dunãrea Calafat va primi pe tren propriu vizita celor de la Ajax Dobrotești.

 

Cetate s-a încurcat la Segarcea

 

În play-off, Viitorul Cârcea a câºtigat în deplasare cu 2-1, partida disputatã cu Metropolitan Iºalniþa, revenind pe primul loc și datoritã faptului cã Progresul Segarcea a remizat acasã cu Tractorul Cetate, scorul fiind 2-2 la sfârºitul celor 90 de minute de joc. În derbiul Vãii Dunãrii, Știința Danubius Bechet a dispus cu categoricul scor de 6-1 de Recolta Ostroveni.

 

Play-off, etapa a 8-a

Metropolitan Ișalnița     –        Viitorul Cârcea 1-2

Știința Danubius Bechet          –        Recolta Ostroveni 6-1

Progresul Segarcea         –        Tractorul Cetate 2-2

 

Clasament, play-off

  1. Viitorul Cârcea 8 7 0        1        25-10          50
  2. Tractorul Cetate 8 7        1        0        31-8 48
  3. Progresul Segarcea 8 1        3        3        12-14          33
  4. Metropolitan Ișalnița 8 2 2        4        11-19          33
  5. Știința Danubius Bechet 8 3        0        5        22-24          32
  6. Recolta Ostroveni 8 0        1        7        9-35  16

 

Etapa viitoare:

3 iunie, ora 11

Viitorul Cârcea     –        Progresul Segarcea

Știința Danubius Bechet – Metropolitan Ișalnița

Recolta Ostroveni –        Tractorul Cetate

 

Play-out, etapa a 8-a

Arena Bulls Preajba       –        Dunãrea Calafat   1-4

Ajax Dobrotești-  Unirea Leamna     3-1

Știința Malu Mare a stat.

 

Clasament, play-out

  1. Dunãrea Calafat 6 6        0        0        46-1  30
  2. Ajax Dobrotești 6 3        1        2        13-6  20
  3. Unirea Leamna 6 2 1        3        11-17 17
  4. Arena Bulls Preajba 6 2        1        3        10-22 14
  5. Știința Malu Mare 6 0        1        5        9-43  7

 

Etapa viitoare:

3 iunie, ora 11

Dunãrea Calafat   –        Ajax Dobrotești

Știința Malu Mare          –        Arena Bulls Preajba

Unirea Leamna va sta.

Politica