vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Liderul TLDE Dolj, Adrian Marinescu, a fost ales vicepreședinte național al organizației de tineret a ALDE

Adrian Marinescu, președinte TLDE Dolj: „Vreau să redau tinerilor doljeni încrederea în liberalism”

În cursul zilei de vineri, 26.05.2017 a avut loc la Palatul Parlamentului Conferința Națională a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților, la care au participat 600 de delegați din întreaga țară.

La această manifestare la care au luat parte și liderii ALDE, președintele TLDE Dolj, Adrian – Costin Marinescu, a fost ales Vicepreședinte în Biroul Permanent Național al TLDE.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Această promovare a liderului tinerilor doljeni din TLDE vine pe fondul reconstrucției eficiente a organizației de tineret doljene realizate de Adrian Marinescu dar și în contextul creșterii politice semnificative a organizației județene a ALDE.

Adrian Marinescu, în vârstă de 22 ani, este absolvent al Facultății de Științe Politice din Craiova, antreprenor, un om dedicat valorilor liberale.

Cred că liberalismul a suferit un șoc în România atunci când PNL a trecut într-o zi fără niciun fel de regrete de la familia europeană liberală, la cea populară și conservatoare. Vreau să ajut cu puterile mele ca ALDE să fie partidul continuator al acelor liberali care în urmă cu 142 de ani au adus în spațiul românesc principiul și deviza „Prin noi înșine””, afirmă proaspătul vicepreședinte național al TLDE.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica