joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut, după ce a agresat un polițist

Un bărbat, de 30 ani, din Bălcești, a fost reținut după ce a agresat un polițist. Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a enervat când polițistul i-a cerut să mute mașina pe care o parcase într-un loc în care încurca circulația rutieră.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de I.I., de 30 de ani, din oraşul Bălceşti, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, constând în exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă asupra unui poliţist din cadrul Poliţiei Bălceşti, care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu şi acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Bălceşti. În fapt, poliţistul i-a atras atenţia bărbatului în cauză cu privire la parcarea neregulamentară a unui autoturism şi i-a solicitat să mute autovehiculul din zonă pentru a nu încurca circulaţia rutieră. Acesta nu a respectat indicaţiile poliţistului, în schimb a început să-i adreseze diferite injurii şi expresii jignitoare, să-l ameninţe cu acte de violenţă, să-l împingă şi chiar să încerce să-l lovească, refuzând totodată să se legitimeze”, potrivit Poliției Vâlcea.

Colegul polițistului a intervenit și a încercat să-l liniștească pe șofer, dar pentru că acesta nu avea de gând să se calmeze, oamenii legii au folosit spray-ul lacrimogen, ulterior încătușându-l pe bărbatul din Bălcești. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi, bărbatul urma a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, cu propunerea de arestarea preventivă.

Politica